Infographic Congres Infographic Congres Dplusm Delen
Banner 1
Banner 2

Over Studio Flix

Studio Flix werkt vanuit volledige passie voor animatie en ontwerp. Ik communiceer boodschappen, door middel van het vertellen van verhalen. Dit doe ik op een mooie, doeltreffende manier. Er wordt altijd gewerkt vanuit de boodschap, niet vanuit het medium. Er wordt eerst gekeken wat de beste manier is om de boodschap over te brengen, voordat we samen het medium induiken. 

Het medium dat het beste bij de klant past wordt ingezet. In huis, of met het netwerk van Studio Flix. Ik maak verhalen die onderscheidend zijn. Verhalen die volledig passen bij de boodschap, de uitstraling en de doelgroep van de klant. Bij Studio Flix is ieder product uniek.

Wie?

Lisan Peters
Animator, Motion Graphic Designer

Benieuwd naar het gezicht achter Studio Flix? Maak kennis met Lisan Peters, de oprichtster.

"Mijn sterke punt is het communiceren van boodschappen, dit doe ik door middel van het vertellen van verhalen. Ik heb mezelf ontwikkeld tot animator, zodat ik deze verhalen op een mooie, doeltreffende manier tot uiting kan brengen.”

In 2013 heb ik mijn bachelor diploma voor Communication & Multimedia Design cum laude in ontvangst mogen nemen. Tijdens deze opleiding heb ik het pad van animatie gevolgd, omdat ik al snel merkte dat daar mijn passie lag. Ik vind bewegend beeld een prachtige manier om verhalen uit te drukken. Om nog meer ervaring en kennis op te doen op dit gebied ben ik een Master in Animation gaan volgen. In 2014 heb ik deze master cum laude behaald, waarna ik Studio Flix heb opgericht."

 

Werkwijze

Studio Flix werkt altijd vanuit de boodschap die de klant naar buiten wil brengen. Of dit nu een animatie, film, commercial of folder moet worden, de boodschap is altijd het startpunt. Vanuit daar kijken we welk medium geschikt is voor uw bedrijf.

Diensten

COPYRIGHT 2021 STUDIO FLIX. ALL RIGHTS RESERVED.

PRIVACYBELEID | ALGEMENE VOORWAARDEN